Educație pentru sănătate

Multitudinea de produse și promoții oferite de diverse companii care susțin ca scopul lor este de a ne face sănătoși, crează o confuzie totală pentru cei care chiar asta își doresc. Se pare că boala este un instrument de vânzare foarte bun. Tocmai de aceea, o educație a sănătății nu ar avea loc în strategia unei companii de produse pentru sănătate.

Acesta este motivul pentru care Avita Premium și Practic Sănătate încep campania Educație pentru Sănătate. Pentru că Avita Premium nu este doar o companie, este calea spre sănătate, prin forțe proprii și prin cunoașterea elementelor care duc la sănătate. Seminariile Avita Premium și Practic Sanatate la care vă invităm să fiți prezenți în perioada iunie – decembrie 2012 se bazează pe dezvăluirea miturilor legate de alimentație și oferă soluții provocărilor actuale.

Chiar daca alimentația noastră este 100% sănătoasă, avem parte de sport în mod regulat și mediul în care trăim este unul lipsit de stres, tot există două motive pentru care avem nevoie de suplimente pe lânga toate cele enumerate mai sus:

  • Demineralizarea solului: calitatea pamântului în care cresc viitoarele noastre alimente zilnice, nu este aceeași ca în urma cu 20 de ani. Poluarea, diverși agenți de fertilizare și ritmul alert, scad nivelul de minerale și nutrienți din alimente, ușor de observat prin gustul fad al diverselor legume pe care le cumpărăm. Dacă legumele nu ne oferă minerale și nutrienți, de unde le vom procura?
  • Modul de viața alert: viteza cu care se schimba lucrurile și lipsa meselor regulate de acasă unde avem cât de cât controlul alimentelor, ne creează un deficit de nutrienți și energie. Starea de oboseală cu care ne trezim câteodata și care ne însoțește toata ziua este efectul acestei provocări.

Compania Avita Premium vine cu ideea de a oferi suplimente nutritive de înaltă calitate și de valoare integrală. În același timp, prin utilizarea unui sistem inteligent de vânzare directă, care include și organizarea educației profesionale pentru sănătate, Avita Premium dorește să contribuie nu numai la schimbarea obiceiurilor alimentare, dar, de asemenea, și a stilului de viață în general al unui număr tot mai mare de oameni.

Vă invităm să participați la prima întâlnire în campania Educație pentru sănătate în București la Hotelul Golden Tulip Times (Piața Muncii, Stația de Metrou Muncii) din data de 15 iunie 2012, ora 17:30. Participarea este gratuită! Înscrieri, în limita locurilor disponibile, la numărul de telefon 0372106020 sau pe e-mail la [email protected]

 Prioritățile pentru Avita Premium și Practic Sănătate sunt oamenii și sănătatea lor. Să ne îngrijim de sănătatea noastră printr-o alimentație echilibrată. Să începem imediat, ca să putem trăi mai mult, mai sanatos și pe deplin.

 

3 Comments

  1. Sa presupunem ca teoria cu demineralizarea solului este adevarata…As dori raspuns la urmatoarele intrebari:
    1) ce se intampla cu mineralele din tonele de praf cosmic care cad zilnic pe pamant?
    2) unde “se duc” mineralele care “dispar” din sol? (stiind ca planeta este un sistem,iar ca orice sistem, are mecanisme de autoreglaj)
    3) nu cumva teoria asta este doar o “carja” pentru vanzarea unor produse?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*